9 d’oct. 2014

CONTES DE LA FESTA MAJOR DE VALLS

Com que tenim una part del nostre cor a Valls, no podíem deixar de compartir un projecte que neix de la mà del nostre amic Roger Roig, i amb la complicitat d'edicions Cossetània: "Els contes de la festa major de Valls".
La col·lecció es planteja construir un univers literari al voltant dels diversos elements que formen part del Seguici Cerimonial de Valls. Les figures del bestiari, els balls i els castells aniran passant per les pàgines d'aquests contes per crear un mosaic festiu de la ciutat adreçat a tots els nens i nenes. Totes les històries, tenyides amb tocs de màgia, pretenen desvetllar la curiositat dels infants perquè descobreixin, comprenguin i valorin la riquesa del patrimoni festiu vallenc. * El Drac * El Ball de Diables * L'Ós * El Ball de Gitanes * Els Nans * Els Gegants * Els Gegantons * El Bou * El Ball de Vells * El Ball de Bastons * El Bou Tradicional * La Mulassa * El Ball de la Primera * La Moixiganga * El Lleó * Els Xiquets de Valls * L'Àlig.

I per començar la col·lecció, us presentem la MULASSA DE VALLS, una de les figures més estimades de la festa major vallenca. En aquest conte, una escriptora i un dibuixant de Valls, Míriam Culleré i David Rovira, fabulen al voltant de la incorporació d'una mula enjogassada i balladora a la família del nostre bestiari festiu. 

 
Míriam Culleré Pié va néixer fa 38 anys a Valls i va estudiar filologia àrab a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa en l’àmbit de les polítiques de joventut i el seu temps lliure el dedica a passar hores amb els seus fills ajuntant veritats i mentides, rodes de bicicleta, nines repintades i contes inventats.

David Rovira Ripoll va néixer fa 32 anys a Tarragona i va estudiar art gràfic a l’escola Joso de Barcelona. Actualment, estic treballa en el camp de la il·lustració infantil, explorant nous mons ajudat per la seva princesa i un llapis màgic.



Preu: 7,50€
Col·lecció: Els contes de la Festa Major de Valls, núm. 1

Inclou una fitxa tècnica amb totes les dades bàsiques sobre la Mulassa de Valls.
Nombre de Pàgines: 32
Nombre d'il·lustracions: 19
Mides: 24 x 17 cm
Enquadernació: En rústica
Data primera edició: Octubre del 2014